Satamakahvila on koko saaren sydän

Satamakahvilasta saat kesäkaudella maittavan keittolounaan ja itsetehtyjä leivonnaisia tuoreen kahvin kera. Kahvilassa on tilava, 100-paikkainen terassi, joten istahtamaan mahtuu varmasti kaikki.

Juomavalikoimastamme löytyy kahvin ja virvokkeiden lisäksi niin viinit kuin pienpanimoidenkin oluetkin. Onpa Katanpäällä ihan oma olutkin, kannattaa tulla maistamaan! Tutustu tarkemmin.

Satamatoimisto on satamakahvion yhteydessä on ja siellä voit maksaa mm. satamamaksun, varata saunan tai ilmoittautua yöpyjäksi.


Marskin kellari


Graniittinen ravintolakabinetti toimii tilausravintolana ja sinne mahtuu 6-20 ruokailijaa. Ruokailu toteutetaan asiakkaiden toiveitten mukaan ja kauden raaka-aineita käyttäen.

Marskin kellari-nimen alkuperästä ei ole tarkkaa tietoa. Myöskään siitä ei ole varmaa tietoa, onko marsalkka Mannerheim esimerkiksi vieraillut siellä. Varmaa on kuitenkin se, että presidentti Ahtisaarelle tarjoiltiin siellä illallinen hänen vieraillessaan saarella presidenttikaudellaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Tilausravintola


Katanpään tilausravintola on aikanaan toiminut muun muuassa pesulana ja sotilaskotina.

Keittiönä se on toiminut 50-luvulta lähtien, jolloin tulipalo tuhosi merikasarmin ja sen yhteydessä olleen keittiö- ja ruokalarakennuksen.

Nykyään rakennuksessa toimii saaren tilauskeittiö ja sinne mahtuu ruokailemaan jopa 50 henkilöä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!