Kesäkausi 2020


Satamatoimisto on avoinna tarpeen mukaan, ja meiltä on mahdollista tilata kahviossa normaalisti myytäviä tuotteita mukaan otettaviksi. Maksun voi suorittaa joko kortilla tai mukaan saatavalla tilinumerolla.

Laitureihin voi kiinnittyä ja ”kahviolaituriin” tulee sähkö ja vesi. Tilaahan on nyt runsaasti syksyllä valmistuneen uuden laiturikapasiteetin ansiosta, joten kiinnittyä voi hyvinkin väljästi. Sataman maakaapelointityöt aloitetaan viimeistään viikolla 18, ja sen jälkeen saadaan sähköt myös ”saunalaiturille” ja lähiaikoina valmistuvaan uuteen huoltorakennukseen suihkuineen ja vesivessoineen. Kausiviiritkin ovat jo saatavilla!

Näyttelytilassa on Heta Ravolainen-Rinteen ja Merja Siekkisen yhteisnäyttely ”Hetkinen”, jonka avajaispäivä oli 6.6.2020.

Katanpään ja Selkämeren kansallispuiston hieno keväinen luonto, avarat maisemat ja historia on aina paikallaan. Täällä jokaiselle löytyy varmasti tilaa ja rauhaa nauttia niistä omaan tahtiinsa. Lampaat, kanat ja kanit haetaan kotiin heti kun kelit sen sallivat, ja pian onkin jo kesä!

Seurataan viranomaisohjeita, noudatetaan huolellista hygieniaa, turvavälejä ja nautitaan luonnosta ja lämpenevistä keleistä. Pidetään huolta itsestä ja toisistamme ja halaillaan vasta sitten syksymmällä!

Jollei meitä näy rannassa, soita 045 128 3508 tai 0400 590 868, kyllä me täällä jossain ollaan!


Tutustuthan Metsähallituksen Luontopalvelujen koronavirukseen liittyvään ohjeistukseen: Koronavirusohjeet retkeilijälle